Lebih 11,957 Orang Ibu telah Berjaya Menambah Susu Badan
Seawal 3 Hari!
Anda Ada Masalah Susu Badan Kurang?


Jika YA,

Saya Akan Bongkarkan Bagaimana Cara Nak Tambah Susu Badan Dengan Cepat, Supaya Lebih Banyak & Cukup Untuk Bayi!

cara banyakkan susu badan ibu

Dan Ini Rahsia Mereka...


 

Hanya Minum LactaMum Milk Booster
Sekali Sehari, Susu Badan Bertambah
Banyak & Pekat!

  • Susu badan bertambah 3-5 kali lebih banyak
  • Kesan seawal 3 hari (paling cepat 24 jam)
  • Meningkatkan kadar horon Prolaktin agar susu ibu mudah dihasilkan
  • Payudara sentiasa penuh susu dan anak cukup kenyang
  • Susu badan ibu bertambah dengan cepat dan mudah mencapai let down reflax LDR.

100% Halal dan selamat dimakan. Produk Malaysia yang menjalani penyelidikan terperinci dan berkesan secara klinikal. Dikilangkan oleh pengilang berstatus GMP.

lactamum milk booster berkesan dan selamat

Supplemen Tambah Susu Badan
Untuk Ibu Berkerja

Formulasi Baru 99% Meningkatkan Penghasilan Susu Ibu Dengan Pantas. Ia Juga Membantu Masalah Susu Drop
Ketika Period & Puasa.

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Tak Pecaya? Jom Lihat Macam Mana Puan Huda, Berjaya Tambah Susu Badan Dengan Mudah, Jimat & Pantas. Ini Bukan Perkara Main-main.

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.


Hai, nama saya Anim Kamaruddin. Saya orang biasa macam anda, masuk kerja jam 8 pagi dan balik bila Matahari dah nak tenggelam.
Hidup saya simple, ditemani 2 orang anak, dan suami. Dan anda boleh panggil saya Anim.

Saya ada 1 soalan untuk anda...​​​​​

Pernah tak selepas melahirkan bayi anda alami masalah dibawah?

  • Cuba nak susukan bayi tapi susu badan tak keluar pun.
  • Anda rasa tertekan sebab setiap kali anak menangis minta susu, anda panik tak tahu nak buat apa melainkan beri susu formula
  • Suami anda sangat berharap yang anda sendiri susukan anaknya, sebab nak ikut sunnah dan tak mahu bazirkan wang beli susu formula.
  • Check Circle
    Anda sudah baca banyak tips. Join group atau kelab ibu menyusu, cuba macam-macam cara nak banyakkan susu badan tapi hasilnya tetap sama. Masa terbuang, penat dan stress.
  • Check Circle
    Anda tahu yang susu ibu ni terbaik dekat dunia supaya bayi membesar sihat, antibodi bayi kuat & potensi otak lebih bijak. 
  • Check Circle
    Tapi anda skip menyusukan anak sebab tak sanggup nak lalui semua proses penyusuan susu ibu yang sempurna.
  • Check Circle
    Akhirnya anda penat & letih. Satu kerja pun tak boleh buat. Duit tetap juga habis beli susu tepung, pampers, belanja dapur dan yuran pengasuh anak tiap bulan. Anda pusing ikut mana pun, susu badan tetap tak bertambah malah makin merosot dan kurang.

Anda tak keseorangan...

Pengakuan jujur...

Bagaimana akhirnya saya berjaya tambah susu badan
selepas 1 peristiwa buruk ini menimpa hidup saya
​​​​

3 tahun lepas, saya alami perkara yang sama seperti anda. Kalau anda rasa anda stress, kesian dan sedih. Anda tetap tak boleh lawan saya.

Saya bukan setakat nangis kunci pintu dalam bilik tak nak bagi suami nampak, tapi jiwa saya bergoncang. Emosi saya cedera. Rasa nak meraung dan tertekan hinggakan satu hari saya nak hantuk kepala dekat dinding batu. Sikit lagi saya hapir meroyan. Puncanya bila bayi tak henti menangis... meragam, minta susu badan tapi yang keluar setitik sahaja. Kadang-kadang langsung tak ada... saya penat.

Pernah suatu masa di hospital, senior misi geleng kepala puas ajarkan cara yang betul nak pegang bayi dan susukannya. Sesekali tu, tinggi juga suaranya, hangin...sampai stress saya.

Ketika itu bayi saya makin kuat menangis & lapar. Keperitan saya tidak habis disitu. 2 minggu kemudian, terpaksa keluar masuk wad abab anak kena Jaundice (demam kuning). Bukan satu hospital, tapi dua! Tempat saya menetap & satu lagi di kampung saya Melaka.

Hmmm tahu tak, ubat paling mujarab nak baikkan demam kuning ni ialah susu ibu? NI doktor yang cakap. Serious saya geram sebab tak fasal-fasal kena 'sekolah free' dengan tuan doktor.

Setiap hari fikiran saya semakin kusut. Memamng masa tu iman saya melayang-layang tak kuat, dalam pantang pula tu. Dengar bayi menangis je saya dah gelabah. Susu badan terlalu sedikit. Sudah cuba perah tapi isi kosong. Air mata nak jatuh pun saya tahan-tahan.

Saya pasrah. giveup! Ya, sampai kesudah anak tak dapat hisap susu ibunya. Susu badan semakin kurang dan terus merosot sampai kering. Sejak dari itu kami beri anak minum susu formula. Jenama pertama saya beli Anmum, mahal ya rabbi. Kemudian tak serasi, tukar pula enfalact. Kemudian tukar lagi jenama yang lain sebab bayi saya kerap kembung perut, merengek tak sedap badan. Tidur pun tak selesa. 

Nak tak nak, ini yang saya kena tempuh. Dalam setahun lebih kurang 6 kali masa tu tukar jenama susu nak bagi serasi. Dari yang paling murah sampai yang paling mahal. Tambah lagi kena cukai...fuhh.

Bagaimana Saya Cari Jalan Penyelesaian

Ini yang saya buat lepas peristiwa tersebut. 

Sejak dari tu saya tekad, niat dan bersumpah tak akan menangis lagi. Saya cuba berubah demi anak. Syukur Allah mudahkan. 

A few years later, saya dikurniakan seorang lagi anak.

Kali ini saya perlu lebih serius. 

Perkara pertama saya buat, dalami dulu ilmu tentang penyusuan dari orang yang lebih arif. Paling senang, dapatkan nasihat doktor atau pakar laktasi. 

Kemudian, saya start amalkan makan makanan yang sihat untuk tubuh. Doktor pesan ikut saja piramid makanan, dan banyakkan makan sayuran...

...dan serba serbi juga saya telan termasuklah minum teh halba yang pahit & susu kambing, yuckkk! Saya tahu, cara ini boleh tambah susu badan lebih banyak.

Sebenarnya banyak makanan unik saya makan semata-mata nak banyakkan susu badan. Walaupun penat nak cari, dan yes sedikit mahal. Tapi kenalah gagahkan juga demi anak tersayang.

Sehinggalah pada suatu hari, saya jumpa cara yang mudah untuk atasi semua masalah tentang penyusuan, dan bagaimana cara nak tambah susu badan. Fuhh memang lega.

Kadang bila teringat peristiwa dulu, rasa trauma pula. Sedih pun ada.

Namun berkat niat dan usaha, doa saya tuhan makbulkan. Alhamdulillah sekarang dah berjaya lengkapkan proses penyusuan susu ibu pada anak dengan sempurna hingga lebih 2 tahun. Dulu saya bodoh! Tapi hari ni saya sedar betapa pentingnya susu ibu pada bayi. 

Ia dicipta oleh Allah kepada wanita bersebab, bukan saja-saja. Bila seorang anak itu disusukan ia bukan saja kenyang. Tetapi setiap hisapan itu disalurkan sekali dengan kasih sayang dan rahmat. Malah untuk jangka masa panjang, ia mampu membentuk emosi & akal fikiran yang baik kepada si anak kelak. 


Saya tahu ramai diluar sana ada masalah yang serupa. Maybe lebih teruk. Seriously saya tak tahu macam mana nak tolong. 
Tapi akhirnya...

Akhirnya Saya Buat Keputusan Baik Dan Tak Nak Pentingkan Diri. Saya Kongsikan Pada Mereka  
Cara Mudah Nak Tambah Susu Badan. 
Alhamdulillah Ini Hasil Mereka Dapat Selepas Mencuba LactaMum!

testimoni lactamum, berkesan banyakkan susu badan
testimoni-2-lactamum-cara-tambah-susu-badan

Disclaimer/penafian:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Mulai Sekarang, Anda Juga Mampu Tambah Susu Badan 3x Ganda Lebih Banyak! 
Yes, Masih Ada Peluang Berikan Bayi Anda Susu Ibu Terbaik Supaya Mereka Membesar Dengan Imunisasi Yang Kuat, & Sihat. 

lactamum milkbooster bantu menambah susu badan lebih banyak dan pekat

LACTAMUM Milk Booster!
Formulasi Bahan Aktif Organik 3 Kali Berkesan Menambah Susu Badan Ibu.

  • Susu badan bertambah 3-5 kali lebih banyak
  • Kesan seawal 3 hari (paling cepat 24 jam)
  • Meningkatkan kadar horon Prolaktin agar susu ibu mudah dihasilkan
  • check
    Payudara sentiasa penuh susu dan anak cukup kenyang
  • check
    Susu badan ibu bertambah dengan cepat dan mudah mencapai let down reflax LDR.

Memperkenalkan
LactaMum Milk Booster

Kini Hadir Dengan Pack Baru (Gold) Berkesan 3 Kali Ganda
Banyakkan Susu Badan Ibu. Selamat Diminum, Tiada Kesan Sampingan.

Dipercayai oleh ibu-ibu di Malaysia

Siapakah Yang Patut Mencuba Lactamum Milk Booster?

  • Mereka yang bermasalah susu badan kurang ingin menambah susu badan dengan cepat.
  • Suri rumah dan ibu berkerja yang komited nak berikan bayi susu ibu
  • Ibu yang baru lepas bersalin yang tak mahu anak kena kuning dan mahu beri jaminan keselamatan pada si comel.
  • check
    Mereka yang mempunyai masalah susu drop dan cair
  • check
    Mereka yang tidak mahu membazir belanja susu formula dan kerap tukar jenama berulang kali
  • check
    Mereka yang tahu susu ibu adalah nutrisi terbaik pada bayi dan hak si anak


Alhamdulillah masa consume dulu sangat membantu. Kebetulan masa dalam pantang tu susu saya drop. Ada kawan yang suggest try lactamum, sebab produk ni berkesan pada dia. Jadi saya try ambil dan makan masa sikit kerana badan saya jenis yang lambat respon pada suplemen. Sebab tu berani beli 3 kotak masa tu. Untuk yakin, kita kena consume lama sikit supaya betul-betul confirm hasilnya. Alhamdulillah pump dari 2oz, sekali power pumping boleh dapat 15oz untuk satu sesi.


Puan Izzati - Shah Alam


Waalaikumsalam, haah saya dah cuba minum lactamum. 
Sorry lambat nak maklumkan yang barang dah terima. 
Alhamdulillah susu sekarang dah banyak dan pekat sekarang. 
Dalam sehari boleh 3 kali perah, pump. 
Sekali perah pun hampir-hampir 8 oz.


Puan Syima - Tg Karang

Kesan Apabila Menggunakan
LactaMum Milk Booster

Susu Badan Bertambah & Mampu
Simpan Stok EBM

Mengaktifkan Hormon Prolaktin
& Meningkatkan LDR

Bayi Lebih Puas Menyusu.
Susu Ibu Semakin Pekat & Banyak

Anak Lebih Imun, Sihat & Cerdik. Jimat Perbelanjaan Bulanan

makanan yang boleh menambah susu badan

100% Selamat & Bebas Bahan Kimia Merbahaya. 
Kandungan LactaMum Milk Booster Membantu Menambah
Susu Badan
Dengan Cepat & Berkesan.

LactaMum Milk Booster merupakan supplemen makanan tambah susu badan yang diperbuat daripada bahan aktif semula jadi seperti halba, habbatus sauda, kismis, colostum, spirulina, susu kambing, ekstrak Milk thisle dan lain-lain yang berfungsi menggalakkan penghasilan susu badan.

Hanya minum 1 sachet sehari (dibancuh). Ia diformulasi istimewa untuk ibu-ibu menyusu supaya dapat menambah susu badan dengan cepat. Untuk ibu yang sibuk & berkerja ianya berkesan dengan baik menyelesaikan masalah susu badan kurang.

Ramai Yang Telah Bejaya Tambah Susu Badan. Kini Giliran Anda Pula!

Result sebelum:
"Nak simpan stok susu memang sukar. dapat 2oz saja.
Harap produk ni dapat membantu saya"

Selepas cuba lactamum:
"Lactamum membantu lancarkan proses penyusuan. Baru 2 sachet minum dah boleh simpan 8 botol susu"

Penat Bukan, Tercari-cari Cara Berkesan Nak Tambah Susu Badan?
Jangan Bimbang...

Hanya Minum LactaMum Milk Booster Sekali Sehari

Ini Cara Banyakkan Susu Badan Ibu  

99%
Berkesan

99% berkesan banyakkan susu badan ibu & menaikkan kadar LDR ibu menyusu.

100%
Selmat

Tanpa bahan kimia. Ia Selamat untuk ibu & bayi yang ingin membesar. 

100%
Keperluan

Memberi nutrisi lengkap kepada ibu dan menambah susu badan 3-5 kali ganda. 

Sudah Cuba Macam-macam
Cara Tapi Susu Badan Masih Tak Bertambah?​​​​​

Jangan Bimbang! Mari Saya Bimbing Anda Dengan LactaMum

Minggu pertama yang anda kena fokus!
 
Dalam minggu pertama ini, anda kena tekad. Amalkan pengambilan setiap pagi sebelum pergi kerja. Kalau boleh lepas subuh lagi bagus.

kalau nak minum malam sebelum tidur pun takda masalah.

Rekod yang ditunjukkan ada yang dapat hasil 24 jam selepas cuba.

Tapi saya nak beritahu anda, jadikan 1 minggu sebagai kayu ukur usaha anda dulu. 
Masuk minggu kedua, anda akan mula nampak perubahan. Mungkin masa ni LDR akan lebih kencang.

Susu badan akan mula diransang deras untuk keluar. MOHON amalkan teknik mengepam yang betul supaya dapat bantu mudahkan lagi pengaliran susu keluar lancar.

TAMBAH SUSU BADAN bukan susah jika betul caranya.

Masuk hari seterusnya, anda dah boleh susukan bayi dengan yakin dan selesa. Segala keperitan anda akan terbayar sekarang. Thats it
!

Kenapa Anda Patut 
Mencuba LactaMum 
Milk Booster?

  • 99% Banyakkan susu badan ibu dengan pantas
  • Susu badan bertambah 3-5 kali ganda, lebih pekat & manis
  • Menambah zat & nutrien didalam susu ibu
  • check
    Berkesan seawal 3 hari penggunaan
  • check
    Melancarkan pengeluaran susu ibu yang tersekat
  • check
    Mampu menyimpan stok EBM didalam freezer
  • check
     Meningkatkan hormon penyusuan lebih tinggi
  • check
    Memberikan jaminan keselamatan kepada bayi dengan imunisasi yang cukup dari susu badan ibu
  • check
    Menjadikan anak lebih sihat, otak yang cerdik dimasa hadapan
  • check
    Mengatasi masalah susu badan kurang di bulan Puasa
  • check
    Halal dan tiada kesan sampingan jangka panjang. Luluskan KKM.

Saya Nak Share 2 Faktor Rahsia Yang  
Wajib Anda Tahu



Anda mungkin dah BOSAN dengar nasihat orang. Baca tips nak tambah susu badan dekat internet lepas tu amal teknik a, b, c & d dengan harapan susu badan bertambah banyak.

Saya tak nafikan. Kalau anda tanya saya, Saya lah orang yang selalu cari maklumat semata-mata nak banyakkan susu badan yang semakin drop suatu masa dulu. 

Tapi ada 2 perkara ini yang memang tak boleh lawan. Ia rahsia besar. Kalau tanya PAKAR sekalipun jawapan tetap sama. Dan tolong mengaku yang saya betul! 

Rahsia Pertama - MINDSET

Rahsia Kedua - Doa dan Izin dariNya.


Begini...

Dalam hidup ini, dua elemen diatas yang akan pandu kehidupan kita dan setiap apa yang kita lakukan. Tak kiralah samaada anda sedang berperang dengan masalah susu badan kurang ke, duit, putus cinta ataupun hilang harta. 

Bila cara setup anda salah, atau tak buat...memang susah nak capai apa-apa. 

Tapi saya nak buat PENAFIAN.... 

MINDSET SAJA TAK CUKUP KAK! Ya tak cukup jika kita tak ada ilmu, dan tak tahu keperluan tubuh. 

Saya bagi contoh...

Anda sedang lapar, 2 hari tak makan. Mindset saja belum mampu buat perut kenyang. Melainkan anda puasa!

Anda haus, letih dan lesu. Tanpa air anda tak akan bertahan walaupun mindset anda 120% positif. 

Ini kerana anda tak faham keperluan tubuh.

Tapi bukan salah anda. Bukan salah suami, dan bukan salah anak anda...

Ini tugas saya untuk bantu anda dan ingatkan kembali.

Sekarang saya yakin, anda dah tahu kenapa ramai yang GAGAL setiap kali dapat bayi tapi harapan nak susukannya hancur berkecai macam gelas terlepas dari tangan bila susu badan sikit dan bermasalah.



Saya Pasti Anda Juga Boleh Menambah Susu Badan Demi Si Comel Yang Sedang Membesar. 

Usah biarkan...

Susu badan semakin kurang & merosot

Peti ais out of stock tiada simpanan susu EBM

Stress dan tertekan kerana anak tidak cukup susu

Belanja susu formula yang mahal setiap bulan 

Lihat Sendiri Apa Kata Pembeli Yang Telah Menggunakan
LactaMum. 
Sangat Puas Hati!

Izinkan Saya Bantu Anda Jadi Seperti Mereka

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Disclaimer/penafian:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.



TAHNIAH!
Mulai Sekarang Anda Akan Berjaya Tambah Susu Badan & Mengatasi Masalah Kekurangan Susu Untuk Bayi Comel Anda.



Informasi Produk Lactamum Milk Booster

Isi kandungan 

20 sachet sekotak
(tidak perlu minum setiap hari)

No
Pendaftaran KKM

Bukan kategori ubat
(hanya pengkelasan makanan)

Tempoh
penggunaan

1 bulan (minum bila perlu)

Cara penggunaan

Bancuh dalam air panas
1 kali sehari

Tahukah anda? 

Menurut Phyisician's Desk Reference

Cecair : 

  • lebih mudah diserap oleh badan dan diserap dalam tempoh 22-30 saat.
  • 85-95% Nutrisi akan diserap kedalam tubuh


Tablet : 

  • Hanya 10-20% sahaja nutrisi diserap, selebihnya akan dibuang oleh badan


Tempah Sekarang Dengan,
Jaminan Pulangan Wang

 7 Hari**

InshaAllah, LactaMum akan jadi penyelesaian kepada anda yang mahu menambah susu badan. Dan kami yakin, dengan niat murni anda yang mahu jayakan proses penyusuan susu ibu, niat anda tadi akan dipermudahkan dengan Izin dariNYA. Ia jihad terbesar kaum ibu. 

Oleh itu, sekiranya anda membuat tempahan sekarang, setiap pembelian mempunyai jaminan pulangan wang dalam 7 hari sekiranya anda tidak berpuas hati. 

Jadi TIADA SEBARANG RISIKO untuk anda ambil langkah kanan dan membuat tempahan sekarang demi berikan si comel anda air susu badan dari ibunya sendiri. 

** Hanya untuk pengguna LactaMum yang telah menggunakannya selama 3 bulan berturut-turut dan telah amalkan tips yang diberikan

Selamat Ke  
Beli Online? 

Saya Tak Biasa..

Pihak Kami Komited Menguruskan Tempahan Agar Selamat Sampai Kepada Pelanggan.
Kami faham sekiranya ada yang takut mahu buat belian online. Kami telah uruskan banyak tempahan dan ia 100% selamat.
Malah privasi anda terjamin! Lihat bukti penghantaran kami selamat dihantar pada pelanggan.

pembelian lactamum online poslaju

Saya Berminat Nak Order
Berpakah Harga LactaMum?

Tahniah kerana buat keputusan yang bijak! Nilai yang bakal anda terima kelak jauh lebih besar daripada apa yang anda laburkan hari ini. Oleh itu, saya doakan anda akan berjaya tambah susu badan lebih banyak supaya bayi dapat menyusu dengan cukup dan menjadikannya lebih sihat dan cerdik dimasa hadapan. 

Untuk Jangka Masa Terhad Sahaja! 
Disebabkan kesedaran dan permintaan ramai ibu-ibu, stok kami tak jamin sentiasa ada.
Permintaan produk  LactaMum semakin meningkat setiap hari. 

PERMINTAAN MELEBIHI PENGELUARAN!
SEKIRANYA ANDA BOLEH LIHAT WEBSITE INI SEKARANG... 
Ya, ini bermakna peluang masih didepan mata. Sementara STOK MASIH ADA, dapatkan sebelum
orang lain ambil!

Untuk 200 Orang Terawal (Ya Anda!)
Dapatkan Tawaran DISKAUN ISTIMEWA

Hari Ini!

lactamum

Diskaun Masa Terhad, Harga Mampu Milik 
Hanya

RM89

Sahaja sekotak
Pengeposan Percuma!

Dapatkan Segera Sebelum Tawaran Ini Ditutup

00
Days
17
Hours
23
Minutes
00
Seconds


Soal Jawab Tentang LactaMum

Berapa lamakah akan nampak kesan?

Bolehkah ibu mengandung consume LactaMum?

Ada kesan sampingan (side effect) tak?

Jika berhenti consume LactaMum, susu akan kurang semula tak?

Apakah rasa LactaMum Milk Booster ini?

Bolehkah LactaMum diambil bersama Jamu atau supplemen lain?

Copyright 2018 @ Gerobokanim.com | Cara Tambah Susu Badan | LactaMum Milk Booster