cara tambah susu ibu lactamum -

Masalah Susu Badan Kurang? Bagi Saya 5 Minit...

Saya Nak Tunjuk Cara Berkesan Tambah Susu Ibu Walaupun Anda Pernah 'Give Up' Sebelum Ini.

LactaMum Milk Booster!

99% Berkesan Tambah Susu Badan

Suplemen Tambah Susu Badan Yang Berkesan Gandakan Susu 3-5 Kali Lebih Banyak.

Masalah susu Badan Kurang?
Jangan Risau, Bagi Saya 5 Minit..

Saya Nak Tunjukkan Cara Berkesan Banyakkan Susu Ibu Walaupun Ramai Hampir 'Give Up' Sebelum Ini.

Sejujurnya, Memang Ramai Ibu-ibu Mengalami Masalah Dibawah

Susu Badan Merosot Secara Tiba-tiba

Stress bila dah semangat nak mengepam namun hasil yang dapat sikit, simanja pula dah minta disusukan.

Bayi Tidak Puas Menyusu

Baby kerap menangis bila cuba 'direct feeding' sebab susu yang keluar tak dapat tampung keperluan.

Sudah Cuba Macam-macam

Sudah ikhtiar makan ubat dan amal pelbagai petua, tapi result masih tetap sama tiada perubahan. Stok susu EBM dalam freezer makin susut

Sudah pasti anda sedia maklum kepentingan serta kebaikan susu ibu pada si manja bukan?
Tahniah kerana anda adalah seorang ibu yang amat menitik berat soal kesihatan dan tumbesaran bayi. 

Namun sebelum saya hurai lebih lanjut, elok rasanya saya berikan desclaimer terlebih dahulu. Pada mereka yang tidak berkeupayaan & berkemampuan untuk menyusukan bayi, penggunaan susu formula bukanlah SALAH. Malah hari ini pengeluar susu formula juga sudah menaik taraf formulasi susu formula kepada yang lebih baik demi tumbesaran generasi anak-anak kecil kita. 

Baiklah, saya cuma mahu highlight dan berkongsi info tentang faedah penyusuan susu ibu. Kerana setiap titisan susu ibu itu sangat bermakna dalam membentuk akhlak dan juga emosi si kecil kelak. 

Kebaikan susu ibu terbahagi kepada dua iaitu kepada bayi dan pada ibu itu sendiri. 

 

Manfaat Kepada Bayi

Kebaikan Kepada Ibu

Saya sangat berharap anda belum putus asa lagi dalam proses penyusuan susu ibu.

Sekarang adalah masa TERBAIK untuk perbaiki kaedah penyusuan dan berikan susu badan ibu yang berkualiti.

Oleh sebab itu, jika ANDA mengalami masalah susu badan kurang yang hanya menganggu proses bayi menyusu & membesar, ini masa untuk

TAMBAH SUSU BADAN

Jangan Risau! Hanya Guna LactaMum, Terbukti 99% Susu Badan Bertambah & Semakin Pekat

Jangan Risau! Hanya Guna LactaMum, Terbukti 99% Susu Badan Bertambah & Semakin Pekat

LactaMum Milk Booster!

99% Berkesan Tambah Susu Badan

Suplemen Tambah Susu Badan Yang Berkesan Gandakan Susu 3-5 Kali Lebih Banyak.

cara-nak-tambah-susu-badan-ibu
petua-banyakkan-susu-ibu

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Free Shipping

1 Malaysia

Certified Organic

100% Guarantee

Discount Promo

At Best Price

100% Money Back

Buy with confidence

Lihat Apa Kata Pengguna LactaMum

5/5
Sedap dan membantu tambah susu badan. Alhamdulillah. Ibu kat luar sana boleh cuba. Serious best, tak nyesal. Yang penting baby pun kenyang menyusu kita
Nabilah Adlan
5/5
Memang terbaik... baru 2x minum dah nampak perubahan. Saya dulu bila pump susu mmg rasa sedih sebab yang keluar tak sampai 2oz. Sekarang saya pam lepas anak menyusu pun boleh dapat 6oz. Dari anak pertama lg memang masalash susu, sebelum ni dah try suplemen yang harga RM300 lebih, tapi tak sama dengan minum lactamum ni. Memang puas hati sangat!
Iman nazri
5/5
Sangat membantu masa dalam pantang, sebab susu drop. Bayangkan,dari 2oz pump dulu, sekarang dah boleh dapat 15oz kalau power pumping. Saya cuba ni pun sebab kawan yang recommend. Memang puas hati!
Puan Izzah

Sempena PKP, Dapatkan Lebih 40% Diskaun Setiap Pembelian!

5/5
Bila saya cuba consume lactamum ni, tak sangka sangat. Alhamdulillah susu sekarang dah makin banyak dan pekat. Sehari boleh pump sampai 3 kali. 1 sesi boleh hampir 8oz.
Puan Syima

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Salan dan hi. Saya Anim Kamaruddin. 

Sayalah yang bercakap dengan anda tadi. Saya harap saya tak buang masa anda. Saya juga seorang ibu yang masih menyusukan anak ketiga saya sekarang. Doakan saya kerana lagi 3 bulan genaplah  2 tahun proses penyusuan ini akan selesai. 



Adakah Lactamum Benar-benar Berkesan Tambah Susu Badan Ibu?

double-question-mark

Biar saya berterus terang…
Dulu saya bodoh. Rasa diri ni yakin sangat dapat berikan susu badan yang banyak dan cukup untuk bayi pertama dulu. Satu ‘research’ pun saya tak buat.

Dengar orang ni cakap A, saya pun buat A, bila tak jadi disuruh pula buat B, saya ikut saja dan buat. Sehinggalah tubuh saya penat, minda saya stress dan jiwa saya tertekan. End up, kerja saya itu sia-sia kerana objektif utama mahu berikan bayi susu badan sendiri tak berjaya.

Sejak itu saya didik diri dan bangun untuk cari solusi. Saya habiskan masa, wang dan tenaga untuk dapatkan sendiri cara paling cepat & berkesan untuk tambah susu badan. Mula-mula memang semua orang reject. Saya faham kerana semua ni perlukan masa. Tapi bila saya dah dapat hasilnya, saya mula berkongsi dengan yang lain.

Alhamdulillah saya puas hati dapat membantu mereka (ibu-ibu) yang alami masalah penyusuan & susu drop yang teruk. Maaf Saya Tak Ada Hak Untuk Bazirkan Wang Anda Untuk Cuba LactaMum ini. Tambahan pula ini produk “old School”.

Ya bunyi agak leceh, maklum saja kena bancuh dan bukan produk hype terpampang di billboard tepi highway atau sebagainya… Tapi selepas saya terima respon & lihat semangat pengguna-pengguna Lactamum selama ini, usaha saya naik turun cipta formula ini telah terjawab. 

Izinkan Saya Bantu Anda Jadi Seperti Mereka!

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Kenapa Mesti LactaMum?

100% Selamat & Bebas Bahan Kimia Merbahaya.
Kandungan LactaMum Milk Booster Membantu Menambah
Susu Badan Dengan Cepat & Berkesan.

LactaMum Milk Booster merupakan supplemen makanan tambah susu badan yang diperbuat daripada bahan aktif semula jadi seperti halba, habbatus sauda, kismis, colostum, spirulina, susu kambing, ekstrak Milk thisle dan lain-lain yang terbukti menggalakkan penghasilan susu badan.

Hanya minum 1 sachet sehari (dibancuh). Ia diformulasi khusus untuk ibu-ibu menyusu supaya proses tambah susu badan berlaku lebih cepat. Bagi ibu yang sibuk & berkerja ianya berkesan dengan baik menyelesaikan masalah lesu & letih sekaligus atasi masalah susu badan kurang.

100% Halal dan selamat dimakan. Produk Malaysia yang menjalani penyelidikan terperinci dan berkesan secara klinikal. Dikilangkan oleh pengilang berstatus GMP.

Dapatkan LactaMum Dengan Tawaran Menarik!

Aneka Freegift (selagi stok masih ada)

Percuma POS bagi setiap pembelian.

Jaminan pulangan wang jika tidak berhasil

Diskaun hingga 46% 

Tempah Sekarang
Sebelum Tawaran Tamat!

Days
Hours
Minutes
Seconds

FAQ

  • Ibu-ibu yang mengalami masalah susu kurang, susu tersumbat atau susu cair
  • Mereka yang alami susu badan hampir kering dan mahu tambah semula susu
  • Mereka yang ingin berikan penyusuan susu ibu secara esklusif untuk tempoh sekurang-kurangnya 1 hingga 2 tahun
  • Ibu yang risau beri anak minum susu formula & Yakin susu ibu adalah terbaik untuk tumbesaran si comel untuk lebih sihat, cergas dan cerdas.

Boleh tiada masalah. Ini kerana kebiasaannya g6pd alah pada kacang parang dan ubat gegat. Kandungan lactamum adalah semulajadi 100% dan bebas bahan terlarang. Telah dijalankan lab test dan melalui pengkelasan makanan serta pengiktirafan dari KKM. 

Walaubagaimana pun, anda disarankan untuk merujuk kepada pegawai perubatan bertauliah berkaitan masalah kesihatan si comel. Boleh dapatkan nasihat berkaitan ‘do and donts’ sepanjang tempoh tumbesaran si manja.

Kesan boleh dilihat seawal 1 kali penggunaan atau seawal 3 hari. Ia juga bergantung pada tahap kesihatan individu serta penerimaan tubuh setiap orang. Testimoni pengguna ada menunjukkan ia berkesan menambah susu badan mereka selepas beberapa jam sahaja menggunakan LactaMum. Cubalah, jangan takut…

Tiada pantang larang khusus untuk pengambilan suplemen Lactamum ini. 

Namun, bagi ibu menyusu amat mustahak untuk memahami perubahan pada tubuh sepanjang waktu penyusuan. Wajib memahami keperluan tubuh dan perkara-perkara yang boleh merencatkan penghasilan susu. Contohnya elakkan minuman berais, cafien dan junk food yang mana ia mampu merosotkan pengeluaran susu ibu. 

Perbanyakkan minum air kosong, sayuran hijau, serta makan nasi. Paling mudah, ikut saja piramid makanan. 

Tak OKAY ya puan. 

Walaupun ambil suplemen, mengepam ni dah jadi rukun dalam memastikan penyusuan susu ibu lancar. Ia adalah cara untuk mencipta demand dan suply secara berterusan. Tambah pula usia bayi nanti semakin membesar. bagi memasti susu badan terus dihasilkan, adalah digalakkan untuk mengepam. Ini kerana ada waktunya (banyak sebenarnya) bayi dan ibu berjauhan dan tidak direct feeding dalam tempoh waktu lebih dari 5-8 jam. 

Jadi, mengepam lah. Penat sikit tak apa…

Ya, kami pun macam anda juga. Selalu beli online tau. Jadi sangat faham situasi anda. Oleh itu, setiap pembelian dari website ini, akan diproses dengan segera. Jika pembelian dibuat sebelum jam 2 petang, item akan diposkan pada hari yang sama tau! Jika sebaliknya, esok baru akan dipos keluar. 

Pihak kami mempunyai staff yang berdedikasi untuk menyemak order 24 jam dan processing staff yang mengurus penghantaran. Jangan risaulah, semuanya selamat! Jika tak sampai, kami refund 100%  wang anda. 

Orderlah dengan yakin ya! 

Pay with Billplz FPX online banking. No additional fees.

Copyright 2021 @ Gerobokanim.com | Cara Tambah Susu Badan | LactaMum Milk Booster

Chat Now!
1
Perlukan bantuan berkaitan tempahan? Chat dengan perunding kami di Whatsapp sekarang.