PERHATIAN!

Nak Tahu Rahsia Banyakkan Susu Badan? 


Lebih 11,957 Orang Ibu Telah Berjaya Menambah Susu Badan
Seawal 3 Hari!


Dan ini rahsia mereka...




lactamum milk booster berkesan dan selamat


 

Hanya Guna LactaMum Milk Booster
Susu Badan Bertambah
Banyak & Pekat!

  • Susu badan bertambah 3-5 kali lebih banyak
  • Kesan seawal 3 hari (paling cepat 24 jam)
  • Meningkatkan kadar hormon Prolaktin agar susu ibu mudah dihasilkan
  • Payudara sentiasa penuh susu dan anak cukup kenyang
  • Susu badan ibu bertambah dengan cepat dan mudah mencapai let down reflax LDR.

100% Halal dan selamat dimakan. Produk Malaysia yang menjalani penyelidikan terperinci dan berkesan secara klinikal. Dikilangkan oleh pengilang berstatus GMP.

lactamum milk booster berkesan dan selamat

Lactamum Merupakan Supplemen Tambah Susu Badan
Khas Untuk Mereka Yang Mengalami Masalah Susu Kurang 

Formulasi Baru 99% Meningkatkan Penghasilan Susu Ibu Dengan Pantas. Ia Juga Membantu Masalah Susu Drop
Ketika Period & Puasa.

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Lihat Testimoni. Klik Play Video.
 
Jom Saya Tunjukkan Bagaimana Cara Nak Tambah Susu Badan Dengan Cepat. Biar Lebih Banyak & Cukup Untuk Bayi!


Hai, nama saya Anim Kamaruddin.
Seorang ibu yang sangat pentingkan penyusuan susu ibu untuk bayi. Anda boleh panggil saya Anim.


Saya ada soalan untuk anda...

Adakah Anda Mengalami Masalah Di Bawah?

Susu Badan Tiba-tiba Drop & Makin Kurang Setiap Hari

Bayi Meragam Tak Cukup Susu, Buat Anda Stress Tak Menentu

Lama Mengepam Tapi Hasil Susu Mengecewakan

Stok Susu EBM Dalam Peti Ais Makin Susut, Risau Bekalan Bayi


Pengakuan jujur...

Bagaimana saya berjaya tambah susu badan
selepas 1 peristiwa buruk ini datang dalam hidup saya
​​​​

3 tahun lepas, saya alami masalah sama macam anda. Kalau anda rasa anda stress, kesian dan sedih. Anda tetap tak boleh lawan saya.

Saya bukan setakat nangis kunci pintu dalam bilik tak nak bagi suami nampak, malah jiwa saya bergoncang. Emosi saya cedera dan tertekan hinggakan satu hari saya nak hantuk kepala dekat dinding. Sikit lagi saya hampir meroyan gara-gara tangisan bayi yang tak henti minta disusukan. Tapi apa boleh buat, susu badan sangatlah sedikit.

Pernah suatu masa di hospital, senior misi geleng kepala puas ajarkan cara yang betul nak pegang bayi dan susukannya. Sesekali tu, dia naik suara, fuhh...sampai stress saya dibuatnya.

Ketika proses itu,bayi saya makin kuat menangis sebab lapar. Keperitan saya tidak habis disitu. Dua (2) minggu kemudian, terpaksa keluar masuk wad sebab anak kena Jaundice (demam kuning). Bukan satu hospital, tapi dua buah hospital ya! Yang kali pertama tempat saya menetap, dan kemudian di kampung saya.


Hmmm tahu tak ubat paling mujarab untuk meredakan demam kuning ni ialah susu ibu? Ni doktor yang cakap, bukan saya reka-reka. Serious saya geram sebab tak fasal-fasal kena 'sekolah free' dengan tuan doktor.


Setiap hari fikiran saya makin kusut. Memang masa tu rasa terumbang-ambing, maklum saja sedang berpantang pula tu, manalah ada kudrat sangat. Dengar saja bayi menangis saya dah gelabah. Susu badan terlalu sedikit. Sudah cuba perah tapi isi kosong. Air mata nak jatuh pun saya tahan-tahan.


Saya giveup! Ya, sampai kesudah anak tak merasa susu dari saya.. Susu badan semakin kurang dan terus merosot hingga kering. Sejak dari itu kami beri anak minum susu formula. Jenama pertama saya beli Anmum, mahal ya rabbi. Tapi tak serasi, tukar pula enfalact. Kemudian tukar lagi jenama yang lain sebab bayi saya kerap kembung perut & sembelit. Tidur pun tak tenang.


Dalam setahun lebih kurang 6 kali tukar jenama susu formula untuk cari keserasian. Dari yang paling murah sampai yang paling mahal. Tambah lagi zaman sekarang semua mahal & bercukai...fuhh.


Bagaimana Saya Cari Jalan Penyelesaian?


Ini yang saya buat lepas peristiwa tersebut. 


Sejak dari tu saya berniat & tekad tak akan menangis lagi. Saya cuba berubah demi anak. Syukur tuhan permudahkan.

 

Beberapa tahun selepas tu, saya dikurniakan seorang lagi zuriat. 

Kali ini saya perlu lebih serius untuk jayakan proses penyusuan.

 

Perkara pertama saya buat, dalami dulu ilmu tentang penyusuan dari orang yang lebih arif. Paling senang, dapatkan nasihat doktor atau pakar laktasi.

 

Kemudian, saya start amalkan makan-makanan yang berkhasiat untuk tubuh. Doktor pesan ikut saja piramid makanan, dan banyakkan makan sayuran.


...dan serba serbi juga saya cuba termasuklah minum teh halba yang pahit & susu kambing, yuckkk! Saya tahu, ini antara cara kalau nak banyakkan susu badan lebih banyak.

 

Sehinggalah pada suatu hari, saya jumpa cara yang mudah untuk atasi semua masalah tentang penyusuan, dan cara mudah untuk Tambah Susu Badan. Fuhh memang lega!


Kadang bila teringat peristiwa dulu, rasa trauma pula. Sedih pun ada.


Namun berkat niat dan usaha, doa saya tuhan makbulkan. Kini saya dah berjaya lengkapkan proses penyusuan susu ibu pada anak dengan sempurna hingga lebih 2 tahun. Dulu saya bodoh! Tapi hari ni saya sedar betapa pentingnya susu ibu pada bayi.

 

Ia dicipta oleh tuhan kepada golongan wanita bersebab, bukan saja-saja. Apabila seorang anak disusukan ia bukan saja kenyang. Tetapi setiap hisapan itu disalurkan sekali dengan kasih sayang dan rahmat. Untuk jangka masa panjang pula ia mampu membentuk emosi, akal fikiran & akhlak yang baik kepada si anak kelak.

 


Diluar sana ramai yang alami masalah serupa.

Jadi Saya Buat Keputusan Untuk Kongsikan Pada Mereka  
Cara Mudah Nak Tambah Susu Badan. 
Alhamdulillah Ini Hasil Mereka Dapat

Puan Izzati

Shah Alam

Alhamdulillah masa consume dulu sangat membantu. Kebetulan masa dalam pantang tu susu saya drop. Ada kawan yang suggest try lactamum, sebab produk ni berkesan pada dia. Jadi saya try ambil dan makan masa sikit kerana badan saya jenis yang lambat respon pada suplemen. Sebab tu berani beli 3 kotak masa tu. Untuk yakin, kita kena consume lama sikit supaya betul-betul confirm hasilnya. Alhamdulillah pump dari 2oz, sekali power pumping boleh dapat 15oz untuk satu sesi.

Puan Syima

Tg.Karang

Waalaikumsalam, haah saya dah cuba minum lactamum. 
Sorry lambat nak maklumkan yang barang dah terima. 
Alhamdulillah susu sekarang dah banyak dan pekat sekarang. 
Dalam sehari boleh 3 kali perah, pump. 
Sekali perah pun hampir-hampir 8 oz.

Memperkenalkan 

 
LactaMum Milk Booster

Kini Hadir Dengan Pack Baru (Gold) Berkesan 3 Kali Ganda
Banyakkan Susu Badan Ibu. Selamat Diminum, Tiada Kesan Sampingan.

Dipercayai oleh ibu-ibu di Malaysia

Siapakah Yang Patut Mencuba Lactamum Milk Booster?

  • Mereka yang bermasalah susu badan kurang ingin menambah susu badan dengan cepat.
  • Suri rumah dan ibu berkerja yang komited nak berikan bayi susu ibu
  • Ibu yang baru lepas bersalin yang tak mahu anak kena kuning dan mahu beri jaminan keselamatan pada si comel.
  • Mereka yang mempunyai masalah susu drop dan cair
  • Mereka yang tidak mahu membazir belanja susu formula dan kerap tukar jenama berulang kali
  • Mereka yang tahu susu ibu adalah nutrisi terbaik pada bayi dan hak si anak

Kesan & Kelebihan
LactaMum Milk Booster

Banyakkan Susu Badan & Mampu
Simpan Stok EBM

Mengaktifkan Hormon Prolaktin
& Meningkatkan LDR

Bayi Lebih Puas Menyusu.
Susu Ibu Semakin Pekat & Banyak

Anak Lebih Imun, Sihat & Cerdik. Jimat Perbelanjaan Bulanan

Mulai Sekarang, Anda Juga Mampu Tambah Susu Badan 3x Ganda Lebih Banyak! 
Susu Ibu Adalah Yang Terbaik Supaya Bayi Membesar Dengan Imunisasi Yang Kuat & Sihat.


LactaMum kaya dengan bahan berkhasiat, vitamin serta makanan sunnah untuk membantu 
menambah susu ibu​​​​​

makanan yang boleh menambah susu badan

100% Selamat & Bebas Bahan Kimia Merbahaya. 
Kandungan LactaMum Milk Booster Membantu Menambah
Susu Badan
Dengan Cepat & Berkesan.

LactaMum Milk Booster merupakan supplemen makanan tambah susu badan yang diperbuat daripada bahan aktif semula jadi seperti halba, habbatus sauda, kismis, colostum, spirulina, susu kambing, ekstrak Milk thisle dan lain-lain yang berfungsi menggalakkan penghasilan susu badan.

Hanya minum 1 sachet sehari (dibancuh). Ia diformulasi istimewa untuk ibu-ibu menyusu supaya dapat menambah susu badan dengan cepat. Untuk ibu yang sibuk & berkerja ianya berkesan dengan baik menyelesaikan masalah susu badan kurang.

Izinkan saya bantu anda  
Lihat Testimoni Pengguna LactaMum 

"Alhamdulillah, happy sangat. Dah lepas breastfeed baby, lepas tu pam dapat banyak" 

testimoni lactamum, berkesan banyakkan susu badan

"Baru try 3 scahet tengok dah laju. 2 kali pam dapat 8oz lepastu 5oz"  

"Best minum lacta, breast cepat penuh balik bila baby dah minum susu. Alhamduillah boleh dapat 15oz"

"Alhamdulillah dah nampak kesan. Sekarang dapat buat stok untuk baby, kalau tak kais pagi makan pagi jer"

testimoni-2-lactamum-cara-tambah-susu-badan

"Baru minum 2 sachet je, dah dapat buat stok kat baby. Zura stop dulu sebab susu banyak lagi"

"Hasil hari ni pam 15 minit both side alhamdulillah dapat 8oz. Sebelum ni 5oz je"

"Dulu air susu tak lah banyak mana, sekarang ni jangan..habis basah baju yang di pakai. Terlalu banyak"

"Akhirnya segala usaha tanpa kenal erti putus asa berbalas juga dengan izinNya"

Disclaimer/penafian:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

lactamum milkbooster bantu menambah susu badan lebih banyak dan pekat

LACTAMUM Milk Booster!
Formulasi Bahan Aktif Organik 3 Kali Berkesan Menambah Susu Badan Ibu.

  • Susu badan bertambah 3-5 kali lebih banyak
  • Kesan seawal 3 hari (paling cepat 24 jam)
  • Meningkatkan kadar horon Prolaktin agar susu ibu mudah dihasilkan
  • Payudara sentiasa penuh susu dan anak cukup kenyang
  • Susu badan ibu bertambah dengan cepat dan mudah mencapai let down reflax LDR.

Ramai Yang Telah Bejaya Tambah Susu Badan. Kini Giliran Anda Pula!

(Sebelum)
"Nak simpan stok susu memang sukar. dapat 2oz saja.
Harap produk ni dapat membantu saya"

(Selepas cuba lactamum)
"Lactamum membantu lancarkan proses penyusuan. Baru 2 sachet minum dah boleh simpan 8 botol susu"

Dah Cuba Pelbagai Cara Tapi Susu Badan Masih Tak Bertambah?

Jangan Bimbang! Mari Saya Bimbing Anda Dengan LactaMum

Minggu pertama yang anda kena fokus!
 
Dalam minggu pertama ini, anda kena tekad. Amalkan pengambilan setiap pagi sebelum pergi kerja. Kalau boleh lepas subuh lagi bagus.

kalau nak minum malam sebelum tidur pun takda masalah.

Rekod yang ditunjukkan ada yang dapat hasil 24 jam selepas cuba.

Tapi saya nak beritahu anda, jadikan 1 minggu sebagai kayu ukur usaha anda dulu. 
Masuk minggu kedua, anda akan mula nampak perubahan. Mungkin masa ni LDR akan lebih kencang.

Susu badan akan mula diransang deras untuk keluar. MOHON amalkan teknik mengepam yang betul supaya dapat bantu mudahkan lagi pengaliran susu keluar lancar.

TAMBAH SUSU BADAN bukan susah jika betul caranya.

Masuk hari seterusnya, anda dah boleh susukan bayi dengan yakin dan selesa. Segala keperitan anda akan terbayar sekarang. Thats it
!

Kenapa Anda Patut 
Mencuba LactaMum 
Milk Booster?​​​​

  • 99% Banyakkan susu badan ibu dengan pantas
  • Susu badan bertambah 3-5 kali ganda, lebih pekat & manis
  • Menambah zat & nutrien didalam susu ibu
  • Berkesan seawal 3 hari penggunaan
  • Melancarkan pengeluaran susu ibu yang tersekat
  • Mampu menyimpan stok EBM didalam freezer
  •  Meningkatkan hormon penyusuan lebih tinggi
  • Memberikan jaminan keselamatan kepada bayi dengan imunisasi yang cukup dari susu badan ibu
  • Menjadikan anak lebih sihat, otak yang cerdik dimasa hadapan
  • Mengatasi masalah susu badan kurang di bulan Puasa
  • Halal dan tiada kesan sampingan jangka panjang. Luluskan KKM.



Kini Dengan LactaMum, Proses 
Tambah Susu Badan Lebih  Lancar & Mudah.

 

Masih tak percaya?
Lihat Lagi Bukti Dari Pengguna Kami

Disclaimer/penafian: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.

Disclaimer/penafian:  Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil daripada penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberikan kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul atas saranan dan berdasarkan testimoni yang diperolehi.



TAHNIAH!
Mulai Sekarang Anda Akan Berjaya Tambah Susu Badan & Atasi Masalah Susu Kurang.



Informasi Produk Lactamum Milk Booster

Isi kandungan 

20 sachet sekotak
(tidak perlu minum setiap hari)

No
Pendaftaran KKM

Bukan kategori ubat
(hanya pengkelasan makanan)

Tempoh
penggunaan

1 bulan (guna bila perlu)

Cara penggunaan

Bancuh dalam air panas
1 kali sehari

Tahukah anda? 

Menurut Phyisician's Desk Reference

Cecair : 

  • lebih mudah diserap oleh badan dan diserap dalam tempoh 22-30 saat.
  • 85-95% Nutrisi akan diserap kedalam tubuh


Tablet : 

  • Hanya 10-20% sahaja nutrisi diserap, selebihnya akan dibuang oleh badan


Tempah Sekarang Dengan,
Jaminan Pulangan Wang

InshaAllah, LactaMum akan jadi penyelesaian kepada anda yang mahu menambah susu badan. Dan kami yakin, dengan niat murni anda yang mahu jayakan proses penyusuan susu ibu, niat anda tadi akan dipermudahkan dengan Izin dariNYA. Ia jihad terbesar kaum ibu. 

Oleh itu, sekiranya anda membuat tempahan sekarang, setiap pembelian mempunyai jaminan pulangan wang dalam 30 hari sekiranya anda tidak berpuas hati. 

Jadi TIADA SEBARANG RISIKO untuk anda ambil langkah kanan dan membuat tempahan sekarang demi berikan si comel anda air susu badan dari ibunya sendiri. 

** Hanya untuk pengguna LactaMum yang telah menggunakannya selama 3 bulan berturut-turut dan telah amalkan tips yang diberikan

Selamat Ke  
Beli Online? 

"Saya Tak Biasa"..

Pihak Kami Komited Menguruskan Tempahan Agar Selamat Sampai Kepada Pelanggan.
Kami faham sekiranya ada yang takut mahu buat belian online. Kami telah uruskan banyak tempahan dan ia 100% selamat. Kami juga menyahut saranan kerajaan pada musim wabak Covid-19 ini, dimana pembelian online adalah keutamaan.
Malah privasi anda terjamin!

pembelian lactamum online poslaju

Saya Berminat Nak Order
Berapakah Harga LactaMum?


SEKIRANYA ANDA BOLEH LIHAT WEBSITE INI SEKARANG... 
Ini Bermakna STOK MASIH ADA, dapatkan sebelum
orang lain ambil!

Untuk 200 Orang Terawal (Ya Anda)
Dapatkan Tawaran DISKAUN ISTIMEWA

Hari Ini!

lactamum

Diskaun Masa Terhad, Harga Mampu Milik 
Hanya

RM89

Sekotak selepas diskaun!
Pengeposan Percuma!

Dapatkan Segera Sebelum Tawaran Ini Ditutup

10
Days
17
Hours
23
Minutes
07
Seconds

RM

89

Sekotak

Pek permulaan untuk ibu tambah susu 

  • Penggunaan sebulan
  • Bancuh 1 sachet sehari 
  • Selangkan minum jika susu sudah boosted
  • Pos percuma (semenanjung)

Popular

RM

169

2 Kotak

Hasil penyusuan di optimumkan

  • Penggunaan 2 sebulan
  • Bancuh 1 sachet sehari 
  • Selangkan minum jika susu sudah boosted (guna bila perlu)
  • Pos percuma (semenanjung)

RM

225

3 Kotak

Penyusuan lebih sempurna

  • Penggunaan 3 bulan
  • Bancuh 1 sachet sehari 
  • Selangkan minum jika susu sudah boosted (guna bila perlu)
  • Pos percuma (semenanjung)

8.99

/mo

Bas​ic

Simple, fast and effective flexible move

  • Working time 24/7 all days
  • Max 15 team members
  • Superfast wifi

Popular

18.99

/mo

Fulltime

Simpler, faster and more effective move

  • Working time 24/7 all days
  • Free Tea & Coffee
  • Max 15 team members
  • Superfast wifi
  • Free Assets

28.99

/mo

Private

Simplest, fastest and exclusive. Premium features

  • Working time 24/7 all days
  • Max 15 team members
  • Superfast wifi
  • Free entrance


Soal Jawab Tentang LactaMum

Berapa lamakah akan nampak kesan?

Bolehkah ibu mengandung consume LactaMum?

Ada kesan sampingan (side effect) tak?

Jika berhenti consume LactaMum, susu akan kurang semula tak?

Apakah rasa LactaMum Milk Booster ini?

Bolehkah LactaMum diambil bersama Jamu atau supplemen lain?

Copyright 2020 @ Gerobokanim.com | Cara Tambah Susu Badan | LactaMum Milk Booster

1
×
Perlukan bantuan berkaitan tempahan? Chat dengan perunding kami di Whatsapp sekarang.